4.4.2014

Rantsilan 0 - 3 lk pojat voittoon Piippolassa

 
Rantsilan poikien turnaus päättyi iloisiin tunnelmiin
Piippolassa la 29.3 pelattiin 0-3 lk turnaus. Turnaukseen osallistui 5 joukkuetta joista kaksi Pyhännältä sekä yhdet joukkueet Rantsilasta, Pulkkilasta ja Piippolasta. Pelisysteemi oli että joukkueet pelasivat ensin kaikki kaikkia vastaan, jonka jälkeen lohkon kaksi parasta finaaliin ja 3. ja 4. pronssipeliin.
Rantsilan joukkue, jonka kaikki pelaajat harjoittelevat Raikkaan salibandykerhossa, hävisivät alkulohkossa ainoastaan yhden pelin ja selvittivät näin ollen tiensä kahden parhaan joukkoon. Turnauksen finaalissa vastaan asettui Piippola, kenelle meidän pojat hävisivät alkulohkon viimeisen pelinsä 2-1. Oli ihan selvästi aistittavissa pelaajien keskuudessa revanssihenkeä, pukukopissa kuulu lauseita "nyt me kyllä voitetaan " tai "ei kyllä hävitä toista kertaa". Ennen pelin alkua pojat kokoontuivat rinkiin maalivahdin ympärille ja huusivat tsemppihuudon, joka sai aikaan joukkuehengen isolla J:llä. 
Finaali oli odotetun tasainen, maalipaikat oli kortilla. Ehkä meijän joukkueen hienoista hallintaa mutta tilanne puolivälissä 0 - 0. Vähän ottelun puolivälin jälkeen syntyy ratkaisu kun Liinus saa syötön pelin vasemmasta kulmasta Iikalta ja vetää vastustamattomasti alakulmaan 1 - 0. Kun puolustus pelaa tiiviisti pelin loppuun ja Tiitus pelaa turnauksen kolmannen nollapelinsä niin SE ON SIINÄ! Rantsila voittaa turnauksen finaalin 1 - 0.   
 
Tunnelmat pelin päätyttyä
Rantsilan joukkueen pelit turnauksessa:
 
Rantsila - Pyhäntä 1    2 - 0
Rantsila - Pulkkila       3 - 0
Rantsila - Pyhäntä 2    3 - 2
Rantsila - Piippola       1 - 2
 
ja FINAALI  Rantsila - Piippola  1 - 0